Longchamp Outlet

Brand mic dar puternic – Restaurantul Casa este un exemplu de brand puternic detinut de un business mic. Probabil ca va intrebati cum de este un brand puternic daca nu este foarte cunoscut.( citeste mai departe…)
.
.
Mai stiti? Radu a fost la Casa si ne-a povestit acum mai mult timp despre plescoii de acolo. Ne-a facut pofta si am ajuns si noi azi acolo sa testam nu numai plescoii, dar si alte preparate absolut delicioase.( citeste mai departe…)
.
.
Nu se vrea a fi un loc de manifestare a fitelor bucurestene, e un loc “cosy”, unde mergi sa mananci bine, sa bei si sa te intinzi la povesti.( citeste mai departe…)
.
.
Troienele astea de zapada de care abia am scapat au avut si ele rolul lor bine stabilit: ne-au ajuta sa ne pregatim pentru o masa copioasa.( citeste mai departe…)
.
.
Restaurantul Casa – Mai bine ca Acasa. Daca nu ati inteles inca, Vulpii ii place sa manance. Dar nu oricum. Ci intr-o atmosfera relaxata, cu muzica in surdina, cu lumina calda.( citeste mai departe …)
.
.
Casa – Restaurantul meu preferat. Povestea cu Restaurantul CASA a inceput cu ceva ani in urma. Pe parcursul acestor ani, fiecare masa avuta aici a fost cu adevarat o experienta, placuta evident. Poate faptul ca restaurantul este amenajat in interiorul unei case, sau ca de fiecare data ma intampina aceiasi oameni binevoitori¬†( citeste mai departe…)
.
.
Preturile sunt decente, portiile mari/foarte mari. Totul este curat. Servirea este ireprosabila – un mare plus este ca de cativa ani personalul este aproape acelasi, neschimbat, profesionist, mereu acolo cand ai nevoie de ceva.( citeste mai departe …)